Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pikantne zeberka z pieca
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1564264" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (Joanna @ 22 Feb 2015, 10:46 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1564200" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1564200</a>Siedzą w piecu. Z lenistwa (i dla odchudzenia potrawy) w uproszczonej wersji, to znaczy zamarynowane ze świeżym czosnkiem (bo nie miałam granulowanego) i ze świeżą papryczką chili, a potem zalane sosem z bulionu (kurczaczego, bo taki był w domu), cebuli i przypraw. Od siebie dołożyłam gałązkę świeżego rozmarynu.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Bardzo smaczne wyszły, mięciutkie. </p><p>Podałam z kapustą i szpeclami z mąki orkiszowej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1564264, member: 1142"] QUOTE (Joanna @ 22 Feb 2015, 10:46 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1564200"][/URL]Siedzą w piecu. Z lenistwa (i dla odchudzenia potrawy) w uproszczonej wersji, to znaczy zamarynowane ze świeżym czosnkiem (bo nie miałam granulowanego) i ze świeżą papryczką chili, a potem zalane sosem z bulionu (kurczaczego, bo taki był w domu), cebuli i przypraw. Od siebie dołożyłam gałązkę świeżego rozmarynu. EDIT: Bardzo smaczne wyszły, mięciutkie. Podałam z kapustą i szpeclami z mąki orkiszowej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pikantne zeberka z pieca
Top
Bottom