Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Piróg lub pierożki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1040909" data-attributes="member: 4258"><p>nigdy nie wyrastałam tego ciasta w lodówce, ale wydaje mi się, że pobyt tam nie powinien mu zaszkodzić. Zrób ciasto późnym wieczorem, żeby jak najkrócej jednak było w tel lodówce. Po wyjęciu ciasta z lodówki, daj mu 1 15 minut na dojście do temperatury choć zbliżonej do pokojowej. Potem już formuj i wrastaj gotowe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1040909, member: 4258"] nigdy nie wyrastałam tego ciasta w lodówce, ale wydaje mi się, że pobyt tam nie powinien mu zaszkodzić. Zrób ciasto późnym wieczorem, żeby jak najkrócej jednak było w tel lodówce. Po wyjęciu ciasta z lodówki, daj mu 1 15 minut na dojście do temperatury choć zbliżonej do pokojowej. Potem już formuj i wrastaj gotowe [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Piróg lub pierożki
Top
Bottom