Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pischinger - pochwała prostoty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aguś25" data-source="post: 1320845" data-attributes="member: 18802"><p>Zrobiłam. Wyszedł dobry , najlepszy na następny dzień. Masy miałam zdecydowanie za mało muciałam dodac do jednej warstwy powideł śliwkowych ( przez co smak był ciekawszy ) i następnym razem dodam cukru pudru bo zwkły cukier zgrzytał mi miedzy zębami. Ogólnie ok.</p><p>Wyglądał tak :</p><p></p><p>[ATTACH=full]75235[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aguś25, post: 1320845, member: 18802"] Zrobiłam. Wyszedł dobry , najlepszy na następny dzień. Masy miałam zdecydowanie za mało muciałam dodac do jednej warstwy powideł śliwkowych ( przez co smak był ciekawszy ) i następnym razem dodam cukru pudru bo zwkły cukier zgrzytał mi miedzy zębami. Ogólnie ok. Wyglądał tak : [ATTACH=full]75235[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pischinger - pochwała prostoty
Top
Bottom