Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Pizza na grubym cieście - New York style
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1076608" data-attributes="member: 1443"><p>Kasha zależy w jakim momencie fermentacji zamroziłaś ciasto, czy ono już było całkowicie wyrośnięte, takie gotowe do pieczenia przed mrożeniem? Bo jeśli tak to nie dziwota, drożdże już się wyeksploatowały na maksa i nici z puchatej pizzy, ciasto można mrozić po tym 15 - minutowym pierwszym wyrastaniu, a najpóźniej po 12 godzinnym pobycie w lodówce, ciasto które już było poddane ostatecznej 2 godzinnej fermentacji nie nadaje się do mrożenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1076608, member: 1443"] Kasha zależy w jakim momencie fermentacji zamroziłaś ciasto, czy ono już było całkowicie wyrośnięte, takie gotowe do pieczenia przed mrożeniem? Bo jeśli tak to nie dziwota, drożdże już się wyeksploatowały na maksa i nici z puchatej pizzy, ciasto można mrozić po tym 15 - minutowym pierwszym wyrastaniu, a najpóźniej po 12 godzinnym pobycie w lodówce, ciasto które już było poddane ostatecznej 2 godzinnej fermentacji nie nadaje się do mrożenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Pizza na grubym cieście - New York style
Top
Bottom