Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Pizza na grubym cieście - New York style
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 519302" data-attributes="member: 231"><p>Villanelle, ja zawsze jak mam do wyboru, to zjem cienkie ciasto (napoletane lub rzymska), ale pizza ny style jest dla mnie nastepna w kolejnosci... tylko ja robie ja bardziej jak na filmach, gdzie jedzą taką pizzę (np gorączka sobotniej nocy) wcale nie taką grubą, 0,5 cm . Ta pizza powinna mieć taką grubość, zeby jej ,,nos&quot; (czesc od ostrego kąta) mzna bylo zadrzec i przykryc nim od góry resztę pizzy lub też pizzę w ogole zwinąć w trąbkę. Dziuni wyszła nieco inaczej (ze zdjecia patrząc), ale pięknie!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 519302, member: 231"] Villanelle, ja zawsze jak mam do wyboru, to zjem cienkie ciasto (napoletane lub rzymska), ale pizza ny style jest dla mnie nastepna w kolejnosci... tylko ja robie ja bardziej jak na filmach, gdzie jedzą taką pizzę (np gorączka sobotniej nocy) wcale nie taką grubą, 0,5 cm . Ta pizza powinna mieć taką grubość, zeby jej ,,nos" (czesc od ostrego kąta) mzna bylo zadrzec i przykryc nim od góry resztę pizzy lub też pizzę w ogole zwinąć w trąbkę. Dziuni wyszła nieco inaczej (ze zdjecia patrząc), ale pięknie! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Pizza na grubym cieście - New York style
Top
Bottom