Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek na maślance
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1011148" data-attributes="member: 4258"><p>_Goniu_, przede wszystkim nie używam miksera. Po prostu należy wymieszać wszystkie składniki łychą, tylko do ich połączenia. Ja takie ciasta piekę w termoobiegu, na środkowym poziomie piekarnika. Gdy miałam pełnosprawny piekarnik, piekłam z grzaniem góra-dół, ustawiając formę z ciastem na dolnym poziomie piekarnika. </p><p></p><p>I jeszcze takie moje spostrzeżenie: zbyt duża ilość bardzo soczystych owoców doprowadza do powstania zakalca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1011148, member: 4258"] _Goniu_, przede wszystkim nie używam miksera. Po prostu należy wymieszać wszystkie składniki łychą, tylko do ich połączenia. Ja takie ciasta piekę w termoobiegu, na środkowym poziomie piekarnika. Gdy miałam pełnosprawny piekarnik, piekłam z grzaniem góra-dół, ustawiając formę z ciastem na dolnym poziomie piekarnika. I jeszcze takie moje spostrzeżenie: zbyt duża ilość bardzo soczystych owoców doprowadza do powstania zakalca. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek na maślance
Top
Bottom