Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek na maślance
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="miszka52" data-source="post: 508910" data-attributes="member: 2555"><p>Nic mu się nie stanie. Nawet przez 8 godzin.</p><p>Owocom też nie, bo one się trochę zapadają w ciasto i pieką sie razem z nim. Jeśli piekę z całej porcji, to wychodzi spora blacha i jak jesteśmy tylko w dwóję z mężem, to jemy kilka dni. Nie trzymam w lodówce, ani w chłodzie, tylko pod kloszem. I ciasto równie smaczne, jak zaraz po upieczeniu. Przede wszystkim nie schnie tak jak drożdżowe.</p><p>POLECAM Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="miszka52, post: 508910, member: 2555"] Nic mu się nie stanie. Nawet przez 8 godzin. Owocom też nie, bo one się trochę zapadają w ciasto i pieką sie razem z nim. Jeśli piekę z całej porcji, to wychodzi spora blacha i jak jesteśmy tylko w dwóję z mężem, to jemy kilka dni. Nie trzymam w lodówce, ani w chłodzie, tylko pod kloszem. I ciasto równie smaczne, jak zaraz po upieczeniu. Przede wszystkim nie schnie tak jak drożdżowe. POLECAM Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek na maślance
Top
Bottom