Danusiu zrobiłam je dzisiaj
Danusiu zrobiłam je dzisiaj
no i poszło!
przybyłam, zrobiłam, zwyciężyłam!
śladu niet!!To superWnioskuję, że smakowało 8)
Te kotleciki były pierwszą potrawą którą zrobiłam po przybyciu na to forum.Ależ się cieszę![]()
![]()
Fajnie, że smakowało![]()
agnisiaa @ 20 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=366196Jaką suróweczkę podajecie do tych placuszków?Taką jaką lubisz agnisiaa![]()
Ja ostanim razem, a to było w zimę, z tego co pamiętam to zrobiłam taką z kapusty pekińskiej
z pomidorem, kukurydzą itd![]()
Daj znać jak zrobisz, czy smakowały![]()
gracha @ 4 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=373129Bardzo smaczneDzięki Gracha![]()
Paulinka @ 8 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=375073PyyyyszneCieszę się, że smakowały Paulinko![]()
hofi @ 8 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=375168Placuszki te robie od kilku lat zawsze wszystkie sa zjedzone. Lubimy je na ostro i z duza iloscia czosnku. Smakuja tez na zimno.Dzieki za opinię hofi![]()
madzianna @ 12 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=377191i ja też zrobiłam
robi sie szybciutko a placuszki są pyyyszne, dzieci zjadały, aż im sie uszy trzęsły
dziekujęCieszę się, że smakowały Tobie i dzieciom madzianna![]()
cydorka @ 18 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=380220a ja mam pytanie czym można zastąpić pieczarkiHmm, nie wiem, pieczarki dają tu dużo smaku, może paprykąTrochę już za późno na tę opowiedź, wybacz![]()
![]()
szpulka @ 17 Dec 2006 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.