duende @ 27 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=937295:
[*]pół kostki twarogu (ok. 125 dag) - u mnie chudy pilos z LidlaTwarożek w kostce czy "klinek" używasz i od jakiego producenta?
Jo_anna1 @ 24 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=958907Twarożek w kostce czy "klinek" używasz i od jakiego producenta?Ja robiłam z takiego serka chudego z piątnicy taki: http://img154.imageshack.us/i/serek4dj7pi.jpg/
Jo_anna1 @ 24 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=958907Twarożek w kostce czy "klinek" używasz i od jakiego producenta?czasem taki a czasem inny. W Lidlu sięgam albo po klinek albo po takie okrągłe chude. Ale to naprawdę nie ma znaczenia![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.