Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki serowe wg Nigelli*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1435158" data-attributes="member: 2354"><p>A ja mam pytanie, czy mozna takie placuszki zrobic na slono? Mam na mysli ser homogenizowany wytrawny i zeby dodac troche soli i pieprzu zamiast cukru i moze troszke smazonej cebulki, boczku albo ziol do smaku i jesc np. ze smietana jak inne placki?</p><p>A jaka roznice robi dodanie wiecej maki niz w oryginalnym przepisie, bo to jest znaczna zmiana?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1435158, member: 2354"] A ja mam pytanie, czy mozna takie placuszki zrobic na slono? Mam na mysli ser homogenizowany wytrawny i zeby dodac troche soli i pieprzu zamiast cukru i moze troszke smazonej cebulki, boczku albo ziol do smaku i jesc np. ze smietana jak inne placki? A jaka roznice robi dodanie wiecej maki niz w oryginalnym przepisie, bo to jest znaczna zmiana? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki serowe wg Nigelli*
Top
Bottom