Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1055809" data-attributes="member: 75"><p>U mnie wyprobowane i wcale skorka nei robi sie od pryskania. Wczoraj machnelam raz i zapomnialam, ale za to siedzial 10 min w 250 C i 35 min w 230. Jak wyjmowalam o 5 min wczesniej, to skorka miekla bardzo szybko.</p><p>Mnie zdecydowanie lepiej smakuje, jak jest z przewaga maki jednak 500, czy samej 650. Mieszanie z razowa, czy to zytnia, czy pszenna - niefajne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1055809, member: 75"] U mnie wyprobowane i wcale skorka nei robi sie od pryskania. Wczoraj machnelam raz i zapomnialam, ale za to siedzial 10 min w 250 C i 35 min w 230. Jak wyjmowalam o 5 min wczesniej, to skorka miekla bardzo szybko. Mnie zdecydowanie lepiej smakuje, jak jest z przewaga maki jednak 500, czy samej 650. Mieszanie z razowa, czy to zytnia, czy pszenna - niefajne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom