Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mariank" data-source="post: 1058317" data-attributes="member: 24609"><p>Dziekuje za udzielone informacje przydatne w wypiieku domowego chleba.</p><p>Za kilka dni nastepny wypiek,sprobuje z maki pszennej 550 a kolejny bedzie z 550 zmieszana z 1150,trzeba eksperymentowac.</p><p>Najbardziej przeraza mnie klejenie sie ciasta do rak,ostatnio robiac &quot;padeborner landbrot&quot; mialem juz ochote wyrzucic ciasto myslac ze cos pomieszalem ze skladem taki byl klejacy a wyszedl bardzo dobry chleb</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mariank, post: 1058317, member: 24609"] Dziekuje za udzielone informacje przydatne w wypiieku domowego chleba. Za kilka dni nastepny wypiek,sprobuje z maki pszennej 550 a kolejny bedzie z 550 zmieszana z 1150,trzeba eksperymentowac. Najbardziej przeraza mnie klejenie sie ciasta do rak,ostatnio robiac "padeborner landbrot" mialem juz ochote wyrzucic ciasto myslac ze cos pomieszalem ze skladem taki byl klejacy a wyszedl bardzo dobry chleb [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom