Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1085616" data-attributes="member: 75"><p>Robiony totalnie na oko. Wyrastany (jest takie slowo ?!) tez krocej. Pieczony w dosc mokrej, jak u mnie 'atmosferze piekarnika'. Pewnie bochenek na tyle ladny, ze ciasto bylo bardziej geste. </p><p>Jak widac, da sie wyrastac chleb w zwyklym koszyku wiklinowym, byle pozapychac (za rada Dziuni, i nie umiejszajac - innych dziewczyn) dobrze koszyk maczka ziemniaczana.</p><p>A juz myslalam, ze mi zakwas umiera po stosowaniu maki razowej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1085616, member: 75"] Robiony totalnie na oko. Wyrastany (jest takie slowo ?!) tez krocej. Pieczony w dosc mokrej, jak u mnie 'atmosferze piekarnika'. Pewnie bochenek na tyle ladny, ze ciasto bylo bardziej geste. Jak widac, da sie wyrastac chleb w zwyklym koszyku wiklinowym, byle pozapychac (za rada Dziuni, i nie umiejszajac - innych dziewczyn) dobrze koszyk maczka ziemniaczana. A juz myslalam, ze mi zakwas umiera po stosowaniu maki razowej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom