Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mariank" data-source="post: 1109154" data-attributes="member: 24609"><p>Dziekuje za odpowiedz.Korzystam rowniez z niemieckich stron &quot;der Sauerteig&quot; i Ketex.de na pewno znanych i tam w przepisach zaczyn jednofazowy jest przewaznie prowadzony 15 do 18 godzin w temp.26st.Rowniez ilosc zakwasu uzytego do zaczynu jest zdecydowanie mniejsza,przewaznie 10% do ilosci maki w zaczynie.</p><p> Mam problem z &quot;polskim&quot;lezakujacym w lodowce.Po raz kolejny praktycznie nic nie wyrosl.Jaka przyczyna?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mariank, post: 1109154, member: 24609"] Dziekuje za odpowiedz.Korzystam rowniez z niemieckich stron "der Sauerteig" i Ketex.de na pewno znanych i tam w przepisach zaczyn jednofazowy jest przewaznie prowadzony 15 do 18 godzin w temp.26st.Rowniez ilosc zakwasu uzytego do zaczynu jest zdecydowanie mniejsza,przewaznie 10% do ilosci maki w zaczynie. Mam problem z "polskim"lezakujacym w lodowce.Po raz kolejny praktycznie nic nie wyrosl.Jaka przyczyna? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom