Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 920018" data-attributes="member: 16068"><p>Wielkie dzieki za linki do przepisow. Z przyjemnoscia je wyprobuje tylko na razie musze przeczekac az mezus &quot;przeje&quot; sie chlebami, ktore pieke na codzien, czyli polski, na zmiane z vermont sourdogh i chlebem z ziarenkami (siemieniem i slonecznikiem). </p><p>W przeciwnym wypadku czekaja mnie wymowki typu: &quot;czy ja narzekam, ze ten chleb mi nie smakuje... dlaczego cos zmieniasz skoro ja chce TEN chleb jesc...... chalke bys lepiej upiekla a chleby zostaw w spokoju&quot; i takie tam.</p><p>No ale skoro to on zjada 90 procent chleba, ktory pieke - no to ma troche racji...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 920018, member: 16068"] Wielkie dzieki za linki do przepisow. Z przyjemnoscia je wyprobuje tylko na razie musze przeczekac az mezus "przeje" sie chlebami, ktore pieke na codzien, czyli polski, na zmiane z vermont sourdogh i chlebem z ziarenkami (siemieniem i slonecznikiem). W przeciwnym wypadku czekaja mnie wymowki typu: "czy ja narzekam, ze ten chleb mi nie smakuje... dlaczego cos zmieniasz skoro ja chce TEN chleb jesc...... chalke bys lepiej upiekla a chleby zostaw w spokoju" i takie tam. No ale skoro to on zjada 90 procent chleba, ktory pieke - no to ma troche racji... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom