Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 938739" data-attributes="member: 16099"><p>Moje trzecie podejście do polskiego, tym razem udało się. Chlebek zrobił mnie dwa razy w konia. Udawał ze jest wyrośnięty ( metoda paluchowa) ba nawet przerośnięty, ja w panice ładowałam go do piekarnika a on już tylko pięknie rósł i pięknie pękał. </p><p>Tym razem wzięłam go na czuja.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]48980[/ATTACH][ATTACH=full]48981[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 938739, member: 16099"] Moje trzecie podejście do polskiego, tym razem udało się. Chlebek zrobił mnie dwa razy w konia. Udawał ze jest wyrośnięty ( metoda paluchowa) ba nawet przerośnięty, ja w panice ładowałam go do piekarnika a on już tylko pięknie rósł i pięknie pękał. Tym razem wzięłam go na czuja. [ATTACH=full]48980[/ATTACH][ATTACH=full]48981[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Polski
Top
Bottom