Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Pomidory pieczone do słoików
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="reniam_123" data-source="post: 1735739" data-attributes="member: 14366"><p>Rybkaro i jak smakowały? Skoro powtarzasz w tym sezonie to chyba dobrze test wypadł, co?</p><p> Ja dzisiaj też piekę, tzn upiekłam dwie takie same jak twoje blachy i już obrane stoją w lodówce, a piecze się druga tura. Zalewanie sokiem i wkładanie do słoików muszę zostawić na jutro bo dzisiaj idę do pracy na 14. Ja układam na blasze dużo ciaśniej, żeby się więcej pomidorów zmieściło.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="reniam_123, post: 1735739, member: 14366"] Rybkaro i jak smakowały? Skoro powtarzasz w tym sezonie to chyba dobrze test wypadł, co? Ja dzisiaj też piekę, tzn upiekłam dwie takie same jak twoje blachy i już obrane stoją w lodówce, a piecze się druga tura. Zalewanie sokiem i wkładanie do słoików muszę zostawić na jutro bo dzisiaj idę do pracy na 14. Ja układam na blasze dużo ciaśniej, żeby się więcej pomidorów zmieściło. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Pomidory pieczone do słoików
Top
Bottom