Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Pomidory pieczone do słoików
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="reniam_123" data-source="post: 1753984" data-attributes="member: 14366"><p>15 kg pomidorów typu Lima, bardzo dojrzałych, aż lekko pomarszczonych przy końcówkach, 16 średnich cebul i 3 główki czosnku. Wyszło 28 słoików, w tym 19 po 350 ml i 9 po 0.5l.</p><p>Właśnie się pasteryzują.</p><p>Dopiszę jeszcze, że dodałam ok 1.5l passaty domowej.</p><p></p><p>[ATTACH]115189[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="reniam_123, post: 1753984, member: 14366"] 15 kg pomidorów typu Lima, bardzo dojrzałych, aż lekko pomarszczonych przy końcówkach, 16 średnich cebul i 3 główki czosnku. Wyszło 28 słoików, w tym 19 po 350 ml i 9 po 0.5l. Właśnie się pasteryzują. Dopiszę jeszcze, że dodałam ok 1.5l passaty domowej. [ATTACH alt="Zdjęcie WhatsApp 2025-09-04 o 11.29.17_f7eee492.jpg"]115189[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Pomidory pieczone do słoików
Top
Bottom