Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła z moreli suszonych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1699582" data-attributes="member: 67"><p>Pomyślicie, że mi się pomieszały pory roku, ale zrobiłam dzis te powidła.</p><p>Zimą, z jakimś zamiarem, którego dzis juz nie pamiętam, kupiłam na Allegro m.in. kilogram przepieknych suszonych moreli. Przeleżały w lodówce do teraz, a że potrzebowałam więcej miejsca, zrobiłam tam remanent i postanowiłam je przetworzyć. Miałam jeszcze garść podsuszonych daktyli, opakowanie suszonych fig i z tego oraz składników wymienionych w przepisie powstały powidła. Są gęste, słodkie własną słodyczą, bez dżemixów i pektyny.</p><p>W zmiksowanej na nie całkiem gładko masie chrupią pod zębem pesteczki fig.</p><p>Wyszło 10 słoiczków a 318 ml.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1699582, member: 67"] Pomyślicie, że mi się pomieszały pory roku, ale zrobiłam dzis te powidła. Zimą, z jakimś zamiarem, którego dzis juz nie pamiętam, kupiłam na Allegro m.in. kilogram przepieknych suszonych moreli. Przeleżały w lodówce do teraz, a że potrzebowałam więcej miejsca, zrobiłam tam remanent i postanowiłam je przetworzyć. Miałam jeszcze garść podsuszonych daktyli, opakowanie suszonych fig i z tego oraz składników wymienionych w przepisie powstały powidła. Są gęste, słodkie własną słodyczą, bez dżemixów i pektyny. W zmiksowanej na nie całkiem gładko masie chrupią pod zębem pesteczki fig. Wyszło 10 słoiczków a 318 ml. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła z moreli suszonych
Top
Bottom