Zawsze robię "na oko", więc składniki podaję w przybliżeniu:
- ćwiartka główki kapusty
- 2 marchewki
- 2 małe jabłka
- 2 ogórki kiszone
- mała cebula
- ćwiartka selera
- pół pora
- cukier, sól, pieprz
- olej
- ocet
Przepis jest prosty- wszystkie (prawie) składniki kroimy lub zcieramy na tarce (oczywiście nie zapominamy najpierw umyć i obrać
Doprawiamy do smaku.
Surówka powinna odstać ze 2-3 godz, żeby wszystkie składniki się "przegryzły".
Przepis pochodzi ze stronki WŻ (z moich przepisów), gdzie także mam swoje konto.
- ćwiartka główki kapusty
- 2 marchewki
- 2 małe jabłka
- 2 ogórki kiszone
- mała cebula
- ćwiartka selera
- pół pora
- cukier, sól, pieprz
- olej
- ocet
Przepis jest prosty- wszystkie (prawie) składniki kroimy lub zcieramy na tarce (oczywiście nie zapominamy najpierw umyć i obrać

Doprawiamy do smaku.
Surówka powinna odstać ze 2-3 godz, żeby wszystkie składniki się "przegryzły".


Przepis pochodzi ze stronki WŻ (z moich przepisów), gdzie także mam swoje konto.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: