Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nikka" data-source="post: 1058656" data-attributes="member: 3798"><p>Twój chleb jest wzorcowy...</p><p></p><p>hmm, widzisz, mój zakwas był dokarmiany w zeszłym tygodniu i był uśpiony w lodówce dlatego chciałam go dokarmić, może niesłusznie, ale powiem, że nadal boję się chlebów na samym zakwasie. Jak gdzieś jest napisane, że można dać drożdże jako opcja, to ja dodaję. Chleby na zakwasie są u mnie wyjątkowo kapryśne, nie chcą rosnąć. [tzn rosną, ale wolno, ja panikuję i przeważnie za wcześnie wkładam do piekarnika bo boję się tego by nie przerosło...]</p><p></p><p>P.S. Dziękuję Wam za pomoc</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikka, post: 1058656, member: 3798"] Twój chleb jest wzorcowy... hmm, widzisz, mój zakwas był dokarmiany w zeszłym tygodniu i był uśpiony w lodówce dlatego chciałam go dokarmić, może niesłusznie, ale powiem, że nadal boję się chlebów na samym zakwasie. Jak gdzieś jest napisane, że można dać drożdże jako opcja, to ja dodaję. Chleby na zakwasie są u mnie wyjątkowo kapryśne, nie chcą rosnąć. [tzn rosną, ale wolno, ja panikuję i przeważnie za wcześnie wkładam do piekarnika bo boję się tego by nie przerosło...] P.S. Dziękuję Wam za pomoc [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom