Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1060314" data-attributes="member: 956"><p>Buka, masz rację. Jak sobie przypominam też kiedyś miałam gęściejsze ciasto niż zazwyczaj i chleb nie urósł tyle co zwykle. Ostatnio mam bardzo suchą mąkę i dolewam sporo wody więcej niż w przepisie. Zazwyczaj mieszam wszystkie składniki łyżką w misce, dolewając tyle wody, żeby dość łatwo się mieszało i z niewielką pomocą wylewało do foremki po pierwszym rośnięciu. Wtedy nalepiej i najszybciej mi rośnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1060314, member: 956"] Buka, masz rację. Jak sobie przypominam też kiedyś miałam gęściejsze ciasto niż zazwyczaj i chleb nie urósł tyle co zwykle. Ostatnio mam bardzo suchą mąkę i dolewam sporo wody więcej niż w przepisie. Zazwyczaj mieszam wszystkie składniki łyżką w misce, dolewając tyle wody, żeby dość łatwo się mieszało i z niewielką pomocą wylewało do foremki po pierwszym rośnięciu. Wtedy nalepiej i najszybciej mi rośnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom