Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1061870" data-attributes="member: 1142"><p>Ja zdecydowanie wole make zytnia razowa zarnowa do odswiezania zakwasu. Z niej rowniez robie wszystkie moje zytnie razowe chleby. Maka razowa (zarnowa) jest bogata w skladniki, jakich nie ma zadna inna maka i wlasnie takie bogate srodowisko lubia dzikie drozdze i bakterie.</p><p></p><p>Ciekawi mnie, JotHo, dlaczego wolisz 720. Napisz prosze jakie roznice zauwazylas korzystajac z tych dwoch mak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1061870, member: 1142"] Ja zdecydowanie wole make zytnia razowa zarnowa do odswiezania zakwasu. Z niej rowniez robie wszystkie moje zytnie razowe chleby. Maka razowa (zarnowa) jest bogata w skladniki, jakich nie ma zadna inna maka i wlasnie takie bogate srodowisko lubia dzikie drozdze i bakterie. Ciekawi mnie, JotHo, dlaczego wolisz 720. Napisz prosze jakie roznice zauwazylas korzystajac z tych dwoch mak. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom