Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1061915" data-attributes="member: 956"><p>Na początku mojej przygody z zakwasem (nie chce mi się wierzyć, ale to już 5 lat!) dokarmiałam go żytnią białą 720. Kiedyś zauważyłam, że zaczął słabnąć i dokarmiłam żytnią 2000 i już przy tej zostałam. Czasami spotykam w sklepie żytnią 2000 w przezroczystych 1/2 kg torebkach. Jest ona sporo grubsza niż 2000 z Bogutyna i czasami dokarmiam zakwas taką mąką. I bardzo mu ona smakuje!</p><p></p><p>PS. Mąki z Młynów Wodnych mi nie odpowiadają. Kiedyś kupiłam jakąś chlebową pszenną i się bardzo na niej zawiodłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1061915, member: 956"] Na początku mojej przygody z zakwasem (nie chce mi się wierzyć, ale to już 5 lat!) dokarmiałam go żytnią białą 720. Kiedyś zauważyłam, że zaczął słabnąć i dokarmiłam żytnią 2000 i już przy tej zostałam. Czasami spotykam w sklepie żytnią 2000 w przezroczystych 1/2 kg torebkach. Jest ona sporo grubsza niż 2000 z Bogutyna i czasami dokarmiam zakwas taką mąką. I bardzo mu ona smakuje! PS. Mąki z Młynów Wodnych mi nie odpowiadają. Kiedyś kupiłam jakąś chlebową pszenną i się bardzo na niej zawiodłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom