Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1061936" data-attributes="member: 1142"><p>Ja sobie mysle, dziewczyny, ze my jednak musimy wykorzystywac takie skladniki i stosowac takie procedury aby nam bylo najwygodniej (pod kazdym wzgledem). Jednak jest pewna rzecz...dobry chleb ma swoje warunki, trudno je oczywiscie spelnic w 100%, warto jednak dazyc do bochenka doskonalego...(od wielu, wielu lat jestem na tej drodze i wiem, ze jeszcze nie dotarlam!). O tak, moj chleb jest dobry, ale nie jestem pewna czy najlepszy - to ten warunek chcialbym kiedys spelnic. Maka i zaczyn to rowniez warunki dobrego chleba, tutaj mozemy czesto swobodnie dokonywac potrzebnych zmian (mlyn, rodzaj zboza, itd), odpowiedni sprzet (piec) to rowniez warunek ale niestety w tym przypadku nasze mozliwosci sa czesto ograniczone. Dobry chleb musi nas w pelni satysfakcjonowac, miec dokladnie takie wnetrze jak lubimy, taki smak jaki preferujemy.To najwazniejsze. I jesli naciecia i kolor skorki sa dla nas wazne, to rowniez musimy dazyc do doskonalosci...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1061936, member: 1142"] Ja sobie mysle, dziewczyny, ze my jednak musimy wykorzystywac takie skladniki i stosowac takie procedury aby nam bylo najwygodniej (pod kazdym wzgledem). Jednak jest pewna rzecz...dobry chleb ma swoje warunki, trudno je oczywiscie spelnic w 100%, warto jednak dazyc do bochenka doskonalego...(od wielu, wielu lat jestem na tej drodze i wiem, ze jeszcze nie dotarlam!). O tak, moj chleb jest dobry, ale nie jestem pewna czy najlepszy - to ten warunek chcialbym kiedys spelnic. Maka i zaczyn to rowniez warunki dobrego chleba, tutaj mozemy czesto swobodnie dokonywac potrzebnych zmian (mlyn, rodzaj zboza, itd), odpowiedni sprzet (piec) to rowniez warunek ale niestety w tym przypadku nasze mozliwosci sa czesto ograniczone. Dobry chleb musi nas w pelni satysfakcjonowac, miec dokladnie takie wnetrze jak lubimy, taki smak jaki preferujemy.To najwazniejsze. I jesli naciecia i kolor skorki sa dla nas wazne, to rowniez musimy dazyc do doskonalosci... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom