Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nikka" data-source="post: 1066136" data-attributes="member: 3798"><p>ten chleb został wyróżniony jako chleb Wigilijno-świąteczny</p><p></p><p>upiekłam 2 bochenki, pachną i się studzą, jutro tata zawiezie jeden babci i dziadkowi, a resztę zjemy na śniadanie</p><p></p><p>ten chleb dotychczas ciągle nie wyrastał jak chciałam... upiekłam tym razem z poczwórnej porcji i na taką porcję dałam jakieś 2 gramy drożdży rozpuszczone w wodzie, na pewno jest różnica w szybkości rośnięcia, chleb był gotowy do pieczenia po dwóch godzinach</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikka, post: 1066136, member: 3798"] ten chleb został wyróżniony jako chleb Wigilijno-świąteczny upiekłam 2 bochenki, pachną i się studzą, jutro tata zawiezie jeden babci i dziadkowi, a resztę zjemy na śniadanie ten chleb dotychczas ciągle nie wyrastał jak chciałam... upiekłam tym razem z poczwórnej porcji i na taką porcję dałam jakieś 2 gramy drożdży rozpuszczone w wodzie, na pewno jest różnica w szybkości rośnięcia, chleb był gotowy do pieczenia po dwóch godzinach [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom