Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1086469" data-attributes="member: 1142"><p>Moja maka zytnia razowa zarnowa, jest raczej drobna. Kupuje w mlynie Doves Organic, wlasnie te zarnowa i zytnia sitkowa.</p><p></p><p>Ta maka na zdjecie Niny, zdaje sie miec duzo otrebow (nie wiem jak Twoja, Mirabbelko). Otreby nie tylko absorbuja duzo wody, ale rowniez niszcza siatke glutenowa (w chlebach mieszanych, a takim wlasnie jest Tatterowiec).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1086469, member: 1142"] Moja maka zytnia razowa zarnowa, jest raczej drobna. Kupuje w mlynie Doves Organic, wlasnie te zarnowa i zytnia sitkowa. Ta maka na zdjecie Niny, zdaje sie miec duzo otrebow (nie wiem jak Twoja, Mirabbelko). Otreby nie tylko absorbuja duzo wody, ale rowniez niszcza siatke glutenowa (w chlebach mieszanych, a takim wlasnie jest Tatterowiec). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom