Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 1136618" data-attributes="member: 1535"><p>Kinia, nie przesadzaj. Owszem, na dole lekki zakalczyk, ale ogólnie bardzo przystojnie chlebek się prezentuje. Z Twojego opisu wychodzi mi, że dałaś trochę za dużo wody - nawet jeśli zgodnie z przepisem. Piekę ten chlebek od kilku m-cy i z doświadczenia wychodzi mi, że lepiej dać trochę mniej wody i patrzeć, jak się ciasto zachowuje. Ale to kwestia wprawy - po kilku chlebach będziesz na oko potrafiła ocenić, czy konsystencja jest już właściwa, czy jeszcze nie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 1136618, member: 1535"] Kinia, nie przesadzaj. Owszem, na dole lekki zakalczyk, ale ogólnie bardzo przystojnie chlebek się prezentuje. Z Twojego opisu wychodzi mi, że dałaś trochę za dużo wody - nawet jeśli zgodnie z przepisem. Piekę ten chlebek od kilku m-cy i z doświadczenia wychodzi mi, że lepiej dać trochę mniej wody i patrzeć, jak się ciasto zachowuje. Ale to kwestia wprawy - po kilku chlebach będziesz na oko potrafiła ocenić, czy konsystencja jest już właściwa, czy jeszcze nie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom