Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dorga" data-source="post: 1407229" data-attributes="member: 1607"><p>Dziewczyny zrobiłam jak radziłyście i dałam zakwas żytni, a resztę mąkę pszenną, wyszło ok. Chociaż wolę wersję oryginalną. </p><p>Mam natomiast inny problem. Już z dwóch foremek zszedł mi teflon. Fakt, że były badziewne, tzn. jedna ciemna keksówka kupiona chyba w Tesco, a druga keksówka w Ikei. No i ostatnio musiałam ten teflon zeskrobywać z chleba. Teraz się zastanawiam, czy wszystkie foremki tak mają. Tatterowca piekłam 2 razy w tygodniu. Dawałam do wyrastania na noc do lodówki, może tu tkwi problem. Na początku było ok, dopiero po kilku pieczeniach zaczynał schodzić teflon. Czy któraś też tak miała?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dorga, post: 1407229, member: 1607"] Dziewczyny zrobiłam jak radziłyście i dałam zakwas żytni, a resztę mąkę pszenną, wyszło ok. Chociaż wolę wersję oryginalną. Mam natomiast inny problem. Już z dwóch foremek zszedł mi teflon. Fakt, że były badziewne, tzn. jedna ciemna keksówka kupiona chyba w Tesco, a druga keksówka w Ikei. No i ostatnio musiałam ten teflon zeskrobywać z chleba. Teraz się zastanawiam, czy wszystkie foremki tak mają. Tatterowca piekłam 2 razy w tygodniu. Dawałam do wyrastania na noc do lodówki, może tu tkwi problem. Na początku było ok, dopiero po kilku pieczeniach zaczynał schodzić teflon. Czy któraś też tak miała? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom