Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 266629" data-attributes="member: 231"><p>Jesli bedzie rósł w misce, to nie przerosnie raczej, przerastanie następuje w fazie proofing (jak to po polsku...no tej ostatniej fazie) - kiedy staje się za ciężki i nie umie utzrymac samego siebie. DLatego takze w innym wątku Hazo kazalam szybkogo do lodowki schowac. Im wczesniej tym lepiej - powiedzmy tak do godziny moze rosnac poza lodowka, potem hyc do lodowki na zimną półkę i nastepnego dnia na ,,dworze" z godzinkę...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 266629, member: 231"] Jesli bedzie rósł w misce, to nie przerosnie raczej, przerastanie następuje w fazie proofing (jak to po polsku...no tej ostatniej fazie) - kiedy staje się za ciężki i nie umie utzrymac samego siebie. DLatego takze w innym wątku Hazo kazalam szybkogo do lodowki schowac. Im wczesniej tym lepiej - powiedzmy tak do godziny moze rosnac poza lodowka, potem hyc do lodowki na zimną półkę i nastepnego dnia na ,,dworze" z godzinkę... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom