Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 267984" data-attributes="member: 956"><p>On miał zakalec tylko z jednego boku przy skórce. Ja też całą siłą woli staram się zawsze nie ruszać chleba zanim prawie nie ostygnie. Z tym musiałam od razu pojechać, bo niestety do pracy trzeba było iść, a chleb był dla córki, która mieszka obok mojej pracy.</p><p>Mnie się wydaje, że w tym przepisie na taką małą w sumie ilość mąki jest dużo zakwasu, bo tyle samo wagowo co mąki. Też pewnie jeszcze kiedyś spróbuję go zrobić, bo ja jestem uparta i może następny wyjdzie lepszy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 267984, member: 956"] On miał zakalec tylko z jednego boku przy skórce. Ja też całą siłą woli staram się zawsze nie ruszać chleba zanim prawie nie ostygnie. Z tym musiałam od razu pojechać, bo niestety do pracy trzeba było iść, a chleb był dla córki, która mieszka obok mojej pracy. Mnie się wydaje, że w tym przepisie na taką małą w sumie ilość mąki jest dużo zakwasu, bo tyle samo wagowo co mąki. Też pewnie jeszcze kiedyś spróbuję go zrobić, bo ja jestem uparta i może następny wyjdzie lepszy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom