Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 401011" data-attributes="member: 1142"><p>Borodinsky wyglad ma ciemny za sprawa molasy i malt extract...</p><p></p><p>Ostatnio zmodyfikowalam przepis na moj razowiec...</p><p>otoz zamiast maki zytaniej razowej (lub pszennej razowej) dodaje 200g malthouse i 200g pszennej bialej chlebowej...alez ma niesamowity zapach...</p><p></p><p><a href="http://www.dovesfarm-organic.co.uk/organic-homebaking-flour.htm" target="_blank">http://www.dovesfarm-organic.co.uk/organic...aking-flour.htm</a></p><p></p><p>czy ktos powie mi czy w PL mieli sie make pomiedzy kamieniami; tutaj maka zytnia w szczegolnosci jest &quot;stoneground&quot; i nie moge sobie przypomniec czy taka metoda nazywa sie mielenie ZARNAMI...czy jest na to jakas inna nazwa...coraz gorzej z moja pamiecia...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 401011, member: 1142"] Borodinsky wyglad ma ciemny za sprawa molasy i malt extract... Ostatnio zmodyfikowalam przepis na moj razowiec... otoz zamiast maki zytaniej razowej (lub pszennej razowej) dodaje 200g malthouse i 200g pszennej bialej chlebowej...alez ma niesamowity zapach... [URL="http://www.dovesfarm-organic.co.uk/organic-homebaking-flour.htm"]http://www.dovesfarm-organic.co.uk/organic...aking-flour.htm[/URL] czy ktos powie mi czy w PL mieli sie make pomiedzy kamieniami; tutaj maka zytnia w szczegolnosci jest "stoneground" i nie moge sobie przypomniec czy taka metoda nazywa sie mielenie ZARNAMI...czy jest na to jakas inna nazwa...coraz gorzej z moja pamiecia... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom