Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 467379" data-attributes="member: 626"><p>Coraz lepiej mi wychodzi. Bardzo ładnie wczoraj rósł, 3 godziny mu wystarczyły.</p><p>Ker, jeśli w pełni ufasz swojemu zakwasowi- piecz ten. On rośnie tylko na zakwasie, więc musi byc w dobrej formie.</p><p>Ukraiński ma niewielki dodatek drożdży, więc posiada dodatkowe wspomaganie. Jeśli dopiero zaczynasz figle z zakwasem, tamten wydaje się bezpieczniejszy. Ale Alicjance i Burkowi razowce od razu wychodziły piękne.</p><p>Pyszne są obydwa, ukrainiec chyba bardziej lepki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 467379, member: 626"] Coraz lepiej mi wychodzi. Bardzo ładnie wczoraj rósł, 3 godziny mu wystarczyły. Ker, jeśli w pełni ufasz swojemu zakwasowi- piecz ten. On rośnie tylko na zakwasie, więc musi byc w dobrej formie. Ukraiński ma niewielki dodatek drożdży, więc posiada dodatkowe wspomaganie. Jeśli dopiero zaczynasz figle z zakwasem, tamten wydaje się bezpieczniejszy. Ale Alicjance i Burkowi razowce od razu wychodziły piękne. Pyszne są obydwa, ukrainiec chyba bardziej lepki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom