Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Durlikowa" data-source="post: 521267" data-attributes="member: 4182"><p>Kurcze, mój niestety przerósł a i trochę opadł w piekarniku, ale peikę go pierwszy raz także się nie martwię. Mam nadzieję tylko że nie będzie zakalca. Przeczytałam że powinien wyrosnąć do brzegów keksówki, ale w moim przypadku to było za dużo. A w ogóle to u mnie strasznie szybko rośnie, chyba niecałe dwie godziny i myślałam że powinnam wstawić do piekarnika, ale przyszłam tu, poczytałam i przeholowałam. Ale to nic, zobaczymy co z tego będzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Durlikowa, post: 521267, member: 4182"] Kurcze, mój niestety przerósł a i trochę opadł w piekarniku, ale peikę go pierwszy raz także się nie martwię. Mam nadzieję tylko że nie będzie zakalca. Przeczytałam że powinien wyrosnąć do brzegów keksówki, ale w moim przypadku to było za dużo. A w ogóle to u mnie strasznie szybko rośnie, chyba niecałe dwie godziny i myślałam że powinnam wstawić do piekarnika, ale przyszłam tu, poczytałam i przeholowałam. Ale to nic, zobaczymy co z tego będzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom