Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maryna" data-source="post: 583577" data-attributes="member: 1215"><p>No to i mój ...</p><p></p><p>Przede wszystkim - popękał. Pewnie za krótko wyrastał, ale na moje oko (jak widać niewprawne) już powinien być wkładany do pieca, bo inaczej klapnie. W strachu wsadziłam. Dziureczek pokazowych niestety nie ma, to dla mnie nieosiągalne raczej. A może winna jest mąka 500 albo jeszcze co innego.</p><p>Bardzo podoba mi sie stwierdzenie Mirabbelki, że chleby zakwasowe mocno chimeryczne są. Tak tez sobie tłumaczę, żeby nie byc zdołowaną.</p><p>Smaczny, jak zwykle. Dodałam ziarna słonecznika i dyni, bo lubię bardzo.</p><p></p><p>A Hazo... Ho, ho, to mistrz!</p><p></p><p>[ATTACH=full]17563[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]17564[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maryna, post: 583577, member: 1215"] No to i mój ... Przede wszystkim - popękał. Pewnie za krótko wyrastał, ale na moje oko (jak widać niewprawne) już powinien być wkładany do pieca, bo inaczej klapnie. W strachu wsadziłam. Dziureczek pokazowych niestety nie ma, to dla mnie nieosiągalne raczej. A może winna jest mąka 500 albo jeszcze co innego. Bardzo podoba mi sie stwierdzenie Mirabbelki, że chleby zakwasowe mocno chimeryczne są. Tak tez sobie tłumaczę, żeby nie byc zdołowaną. Smaczny, jak zwykle. Dodałam ziarna słonecznika i dyni, bo lubię bardzo. A Hazo... Ho, ho, to mistrz! [ATTACH=full]17563[/ATTACH] [ATTACH=full]17564[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom