Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KASIA.B" data-source="post: 677427" data-attributes="member: 1379"><p>hazo, wlasnie go sprawdziłam - urósl aż do brzegów foremki, czyli podwoił objętośc. powinnam wsadzać do ZIMNEGO pieca, a w moim piekarniku siedzą sobie w najlepsze żeberka !!!!!!!!!!!</p><p></p><p>no ładnie, ale nie przypuszczałam, ze on tak wystrzeli. To co, chłodzic piekarnik i wkładac chleb, czy jak....</p><p>myslalam, ze zdążę z obiadem, bo on był taki ospały i nie rósł</p><p></p><p></p><p>wywaliłam z piekarnika te nieszczęsne zeberka, umyłam i się chłodzi z otwartymi drzwiczkami. za kilkanascie minut będzie zimny piekarnik, to wlożę chlebek i zobaczymy.</p><p>Żeberka lekko twardawe, ale cóż....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KASIA.B, post: 677427, member: 1379"] hazo, wlasnie go sprawdziłam - urósl aż do brzegów foremki, czyli podwoił objętośc. powinnam wsadzać do ZIMNEGO pieca, a w moim piekarniku siedzą sobie w najlepsze żeberka !!!!!!!!!!! no ładnie, ale nie przypuszczałam, ze on tak wystrzeli. To co, chłodzic piekarnik i wkładac chleb, czy jak.... myslalam, ze zdążę z obiadem, bo on był taki ospały i nie rósł wywaliłam z piekarnika te nieszczęsne zeberka, umyłam i się chłodzi z otwartymi drzwiczkami. za kilkanascie minut będzie zimny piekarnik, to wlożę chlebek i zobaczymy. Żeberka lekko twardawe, ale cóż.... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom