Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 681852" data-attributes="member: 1559"><p>No i to jest konkretna odpowiedź - dziękuję kochana Hazo. Dzisiaj znów piekę ten chleb. </p><p>Noc całą wyrastał w zimnej spiżarce. Wypełnił całą keksówkę 36 cm długości. </p><p>Ciasta było tyle, ile w przepisie Tatter. </p><p>[ATTACH=full]23975[/ATTACH]</p><p>Teraz siedzi w piecu i już nie rośnie. W trakcie podnoszenia sie temperatury lekko się pofalowała powierzchnia.</p><p>Wczoraj był z połowy ilości w tkakiej samej keksówce i był niziuuuutki, ale mój syn stwierdził, że to dla niego najpyszniejszy chleb razowy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 681852, member: 1559"] No i to jest konkretna odpowiedź - dziękuję kochana Hazo. Dzisiaj znów piekę ten chleb. Noc całą wyrastał w zimnej spiżarce. Wypełnił całą keksówkę 36 cm długości. Ciasta było tyle, ile w przepisie Tatter. [ATTACH=full]23975[/ATTACH] Teraz siedzi w piecu i już nie rośnie. W trakcie podnoszenia sie temperatury lekko się pofalowała powierzchnia. Wczoraj był z połowy ilości w tkakiej samej keksówce i był niziuuuutki, ale mój syn stwierdził, że to dla niego najpyszniejszy chleb razowy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom