Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 820835" data-attributes="member: 956"><p>Piekę ten chleb bardzo często. Nigdy nie wkładałam w foremce do lodówki, żeby tam wyrastał. Zresztą przepis nic nie mówi o wyrastaniu w lodówce. Wczoraj go piekłam i najpierw zostawiłam w przykrytej folią misce od miksera na jakieś 1,5 godziny w ciepłym miejscu w kuchni. Potem dokładnie zamieszałam, przełożyłam do foremki i rósł w niej około 4-5 godzin. Potem na godzinę do zimnego pieca. Wszystko zgodnie z pierwszym postem Tatter w tym wątku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 820835, member: 956"] Piekę ten chleb bardzo często. Nigdy nie wkładałam w foremce do lodówki, żeby tam wyrastał. Zresztą przepis nic nie mówi o wyrastaniu w lodówce. Wczoraj go piekłam i najpierw zostawiłam w przykrytej folią misce od miksera na jakieś 1,5 godziny w ciepłym miejscu w kuchni. Potem dokładnie zamieszałam, przełożyłam do foremki i rósł w niej około 4-5 godzin. Potem na godzinę do zimnego pieca. Wszystko zgodnie z pierwszym postem Tatter w tym wątku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom