Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaca19665" data-source="post: 885683" data-attributes="member: 17182"><p>no i się udało zakwas czterodniowy upiekłem dwie foremki jeden ze słonecznikie a drugi z pestkami dyni smakują super mogę od siebie dodac że po przeczytaniu kilkudziesieciu stron i po poradzie gucia mąkę pszenną w połowie zamieniłem na orkiszową pełnoziarnistą kupiłem w auchan, musiałem też dac więcej wody ale miałem też go w piecu 1,5 godziny zaobserwowałem też że lepiej mi wyrósł chlebek który po wsypaniu ziaren mocniej wymieszałem ze słonecznikiem wymieszałem delikatniej i rósł pomału pozdrawiam zjadaczy dobrego chlebka </p><p>Gucio widziałem twojego borodińskiego mam zamiar też spróbowac ale mam problem moje foremki silikonowe są do 230 stopni i nie wiem czy sie nie zniszczą</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaca19665, post: 885683, member: 17182"] no i się udało zakwas czterodniowy upiekłem dwie foremki jeden ze słonecznikie a drugi z pestkami dyni smakują super mogę od siebie dodac że po przeczytaniu kilkudziesieciu stron i po poradzie gucia mąkę pszenną w połowie zamieniłem na orkiszową pełnoziarnistą kupiłem w auchan, musiałem też dac więcej wody ale miałem też go w piecu 1,5 godziny zaobserwowałem też że lepiej mi wyrósł chlebek który po wsypaniu ziaren mocniej wymieszałem ze słonecznikiem wymieszałem delikatniej i rósł pomału pozdrawiam zjadaczy dobrego chlebka Gucio widziałem twojego borodińskiego mam zamiar też spróbowac ale mam problem moje foremki silikonowe są do 230 stopni i nie wiem czy sie nie zniszczą [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom