Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 948638" data-attributes="member: 1443"><p>Diamond papier do pieczenia może być jak najbardziej, ale najlepiej taki z warstwą silikonu, wtedy masz gwarancję, że nic Ci się nie przyklei. Woda w piekarniku do pieczenia razowca nie jest potrzebna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 948638, member: 1443"] Diamond papier do pieczenia może być jak najbardziej, ale najlepiej taki z warstwą silikonu, wtedy masz gwarancję, że nic Ci się nie przyklei. Woda w piekarniku do pieczenia razowca nie jest potrzebna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom