Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gosiaspa" data-source="post: 949154" data-attributes="member: 10586"><p>nie smaruje chleba oliwą, po nałożeniu do blaszek przykrywam ściereczką i odstawiam do wyrośnięcia. Moja babcia upiekła w życiu sporo chlebów i nigdy w życiu żadnego nie oliwiła. A jej chleby to bajka. Mam 2 foremki z jednej pięknie wyskakuje z 2 niekoniecznie. Często smaruje oliwą spód w tej przylegającej i wysypuje obficie uprażonymi pestkami dyni. Pestki wyglądają super w skórce no i taki chlebek łatwo się wyjmuje. Pewnie, że łatwiej by było kupić nową formę ale po co?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gosiaspa, post: 949154, member: 10586"] nie smaruje chleba oliwą, po nałożeniu do blaszek przykrywam ściereczką i odstawiam do wyrośnięcia. Moja babcia upiekła w życiu sporo chlebów i nigdy w życiu żadnego nie oliwiła. A jej chleby to bajka. Mam 2 foremki z jednej pięknie wyskakuje z 2 niekoniecznie. Często smaruje oliwą spód w tej przylegającej i wysypuje obficie uprażonymi pestkami dyni. Pestki wyglądają super w skórce no i taki chlebek łatwo się wyjmuje. Pewnie, że łatwiej by było kupić nową formę ale po co? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty i pyszny razowiec
Top
Bottom