Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Prze przepyszna focaccia barese podana przez Linn na FK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1610894" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (kermidt @ 7 Jul 2016, 13:18 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1610712" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1610712</a>Semolina to u Was maka? </p><p>U mnie to... kasza manna! </p><p>Tylko w Polsce chyba jest w jednym rozmiarze, a tu kilku. </p><p></p><p>Tutaj w formie zwyklej, znanej w Polsce <a href="https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4anglWS7dTGceJ6EfbV-MqV8AQUnQaTZdQnvVUJ_3H_fZuqGm2Q" target="_blank">https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q...VUJ_3H_fZuqGm2Q</a> </p><p></p><p>A tu w formie wypieku <a href="https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvLcEJZZ-1yBc_R8DKTO7IcUhIz-sfvoHpoFRNPnakv0Zonk8fMQ" target="_blank">https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q...NPnakv0Zonk8fMQ</a> widac po strukrurze ze to nie z maki. Zwykla kasza jest biala, a raczej kremowa, zolta jest durum. </p><p>Ale mowicie, ze mozna tym krupczatke zastapic? Pewnie ta najdrobniejsza... bo u mnie krupczatki niet, a czasem chcialoby sie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1610894, member: 1142"] QUOTE (kermidt @ 7 Jul 2016, 13:18 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1610712"][/URL]Semolina to u Was maka? U mnie to... kasza manna! Tylko w Polsce chyba jest w jednym rozmiarze, a tu kilku. Tutaj w formie zwyklej, znanej w Polsce [URL="https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4anglWS7dTGceJ6EfbV-MqV8AQUnQaTZdQnvVUJ_3H_fZuqGm2Q"]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q...VUJ_3H_fZuqGm2Q[/URL] A tu w formie wypieku [URL="https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvLcEJZZ-1yBc_R8DKTO7IcUhIz-sfvoHpoFRNPnakv0Zonk8fMQ"]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q...NPnakv0Zonk8fMQ[/URL] widac po strukrurze ze to nie z maki. Zwykla kasza jest biala, a raczej kremowa, zolta jest durum. Ale mowicie, ze mozna tym krupczatke zastapic? Pewnie ta najdrobniejsza... bo u mnie krupczatki niet, a czasem chcialoby sie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Prze przepyszna focaccia barese podana przez Linn na FK
Top
Bottom