Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Prze przepyszna focaccia barese podana przez Linn na FK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 304241" data-attributes="member: 231"><p>semolina? ta drobna, z tego przepisu przypomina struktura krupczatke, ale pod względem właściwości nei ma z nią nic wspólnego, bo jest z innego gatunku pszenicy (stąd moje upieranie sie, ze jesli zastapimy ja inna maka, to powstanie nasze ciasto cebulakowo-grubopizzowe - zreszta na forum gazety w koncu i Linn sie z tym zgodzila, kiedy Liska rowniez stwierdzila, ze semolina to warunek sine qua non)</p><p></p><p>a sama focaccia am strukturę podobna jak byłeczki Alforda (oliwkowe)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 304241, member: 231"] semolina? ta drobna, z tego przepisu przypomina struktura krupczatke, ale pod względem właściwości nei ma z nią nic wspólnego, bo jest z innego gatunku pszenicy (stąd moje upieranie sie, ze jesli zastapimy ja inna maka, to powstanie nasze ciasto cebulakowo-grubopizzowe - zreszta na forum gazety w koncu i Linn sie z tym zgodzila, kiedy Liska rowniez stwierdzila, ze semolina to warunek sine qua non) a sama focaccia am strukturę podobna jak byłeczki Alforda (oliwkowe) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Prze przepyszna focaccia barese podana przez Linn na FK
Top
Bottom