Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag w platkach migdalowych*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Vidarka" data-source="post: 489634" data-attributes="member: 3627"><p>Na 2 osoby:</p><p>1 pstrag wypatroszony,umyty i wytarty kladziemy na desce i usuwamy luski tyle ile sie da.Smarujemy maslem od srodka i zewnatrz,solimy,w srodek upychamy pokrojony koperek,zielona cebulke i pietruszke.Pakujemy w folie alum. i pieczemy w piecu w 200*C ok.20 min.Po tym czasie wyciagamy go i studzimy,sciagamy skorke,i obtaczamy w jajku i platkach migdalowych.Szybko obsmazamy na maselku na patelni.Super z mizeria i piure ziemniaczano-marchewkowym.</p><p>Bardziej oplaca sie zrobic kilka i pozniej jesc do chleba na zimno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vidarka, post: 489634, member: 3627"] Na 2 osoby: 1 pstrag wypatroszony,umyty i wytarty kladziemy na desce i usuwamy luski tyle ile sie da.Smarujemy maslem od srodka i zewnatrz,solimy,w srodek upychamy pokrojony koperek,zielona cebulke i pietruszke.Pakujemy w folie alum. i pieczemy w piecu w 200*C ok.20 min.Po tym czasie wyciagamy go i studzimy,sciagamy skorke,i obtaczamy w jajku i platkach migdalowych.Szybko obsmazamy na maselku na patelni.Super z mizeria i piure ziemniaczano-marchewkowym. Bardziej oplaca sie zrobic kilka i pozniej jesc do chleba na zimno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag w platkach migdalowych*
Top
Bottom