Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag w platkach migdalowych*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 489653" data-attributes="member: 2980"><p>Dziekuje za przepis, rzeczywiscie zalezy pewnie od tego jaki duzy ten pstrag. Zielona cebulka to ma byc szczypiorek? Zastanawiam sie czy po sciagnieciu skory sie nie bedzie rozwalac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 489653, member: 2980"] Dziekuje za przepis, rzeczywiscie zalezy pewnie od tego jaki duzy ten pstrag. Zielona cebulka to ma byc szczypiorek? Zastanawiam sie czy po sciagnieciu skory sie nie bedzie rozwalac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag w platkach migdalowych*
Top
Bottom