- Gru 15, 2004
- 6,771
- 0
- 0
2 galaretki
2 łyzki cukru pudru
1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego
Galaretki rozpuścić w 0,5 litra wody.
Mocno schłodzone mleko zmiksowac z cukrem.
Do tężejącej galartki dodawać stopniowo, ciagle mieszajac mleko.
Przelać na blachę, wstawić do lodówki.
Deser można zrobić na biszkopcie lub foremkę wyłożyć malymi kupnymi biszkopcikami. Smacznego
2 łyzki cukru pudru
1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego
Galaretki rozpuścić w 0,5 litra wody.
Mocno schłodzone mleko zmiksowac z cukrem.
Do tężejącej galartki dodawać stopniowo, ciagle mieszajac mleko.
Przelać na blachę, wstawić do lodówki.
Deser można zrobić na biszkopcie lub foremkę wyłożyć malymi kupnymi biszkopcikami. Smacznego