Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ptysie z masą z zaparzanych białek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 936883" data-attributes="member: 16099"><p>Marianko szykujesz sobie naczynie z woda jakiś garnek, na dno nalewasz wody, do tego garnka musisz dopasować drugie naczynie jakąś miskę którą na tym garze umieścisz ale tak, by nie dotykało gotującej się wody. Ubijasz białka, jak są ubite to michę na gar i dalej ubijasz już nad tym garnkiem dolewając syrop 20 minut.</p><p></p><p>Ja dodałam tylko kwasek cytrynowy i cukier krem smakował jak w ptysiach czy lodach ciepłych z cukierni--pycha</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 936883, member: 16099"] Marianko szykujesz sobie naczynie z woda jakiś garnek, na dno nalewasz wody, do tego garnka musisz dopasować drugie naczynie jakąś miskę którą na tym garze umieścisz ale tak, by nie dotykało gotującej się wody. Ubijasz białka, jak są ubite to michę na gar i dalej ubijasz już nad tym garnkiem dolewając syrop 20 minut. Ja dodałam tylko kwasek cytrynowy i cukier krem smakował jak w ptysiach czy lodach ciepłych z cukierni--pycha [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Ptysie z masą z zaparzanych białek
Top
Bottom