Przy kolacji mnie olśnilo. Popatrzyłam na margaryne taką w pudelu, gdzie mialam odznaczoną ćwiartkę... czy muszę mówić dalej ?....
![]()
![]()
Pomimo tego ciasto polecam, bo wyrasta ladnie i ladnie pachnie, no i smak też ma dobry, choć prawdziwego smaku nie było mi dane poznać![]()
Zdarzyło Ci się Syso coś takiego kiedyś ??![]()
Jasne, ze sie zdarzyloW prawdzie akurat nie w Puchatku, ale czasam sie zdarzy czegos nie wrzucic do ciasta. Szczegolnie kiedy pieke i moje kochane dzieci co pare sekund cos ode mnie chca
Wtedy to zapominam nawet co robie. Naprawde potrafia rozproszyc uwage
![]()
Przy kolacji mnie olśnilo. Popatrzyłam na margaryne taką w pudelu, gdzie mialam odznaczoną ćwiartkę... czy muszę mówić dalej ?....
![]()
![]()
Pomimo tego ciasto polecam, bo wyrasta ladnie i ladnie pachnie, no i smak też ma dobry, choć prawdziwego smaku nie było mi dane poznać![]()
Zdarzyło Ci się Syso coś takiego kiedyś ??![]()
Jasne, ze sie zdarzyloW prawdzie akurat nie w Puchatku, ale czasam sie zdarzy czegos nie wrzucic do ciasta. Szczegolnie kiedy pieke i moje kochane dzieci co pare sekund cos ode mnie chca
Wtedy to zapominam nawet co robie. Naprawde potrafia rozproszyc uwage
Ulżyło mi Syso, bo już myślalam że stara ze mnie skelrotyczka![]()
A ciasto po nasączeniu go mocną osłodzoną herbatą z cytryną i na wierzchu z galaretką jest pyszniutkie, a co najważniejsze wilgotne
a do tego light... I teraz mogę sprzedać patent na to jak zrobić takie ciastoto trzeba naprawdę umieć
to nie byle co taki talent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam na fotkija robie jutro rano, chyba posmaruje to galaretką truskawkową skoro ponoć tak ładnie wygląda
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.