olcieek
Member
- Lip 21, 2007
- 3,630
- 0
- 0
robiłam wczoraj.
jak zwykle przepyszna.
dzięki użyciu rękawa cukierniczego wyszły mi dwa ciasta
smarowała domowym dżemem truskawkowo - rabarbarowym.
przełożenie ze śmietany kremówki i serka waniliowego.
w ozdoby się nie bawiłam więc część posypana uprażonymi migdalami w płatkach (dla Taty
), a druga część kokosem uprażonym na chrupko z masłem, miodem i cukrem brązowym (dla Mamy
)
Jedno z naszych czołowych ciast Puchatku !
Najbardziej mi smakuje latem ze świeżymi owocami
jak zwykle przepyszna.
dzięki użyciu rękawa cukierniczego wyszły mi dwa ciasta

smarowała domowym dżemem truskawkowo - rabarbarowym.
przełożenie ze śmietany kremówki i serka waniliowego.
w ozdoby się nie bawiłam więc część posypana uprażonymi migdalami w płatkach (dla Taty


Jedno z naszych czołowych ciast Puchatku !

Najbardziej mi smakuje latem ze świeżymi owocami
