Puchatkowy młody schab pieczony w głębokim maśle*

Evalill

Member
Gru 3, 2006
5,164
0
0
Dzięki za odpowiedź, dziewczyny.
cvety.gif
No tak - lejek to dobry pomysł.
Niestety, chyba nie mam takiej formy, niestety. Keksówki trochę boję się użyć, bo potem pewnie nie będzie się już nadawała do pieczenia ciast, a ciasta piekę jednak częściej niż schab.
icon_wink.gif
Stąd to pytanie.
Koniec końców, zrobiłam dziś schab ze śliwkami, bo jednak chciałam sobie oszczędzić nerwów w chorobie. Ale muszę pomyśleć nad tą foremką.
 

m.agga

Member
Lis 7, 2008
97
0
0
A ja będe powtarzałam...robiłam go bardzo dawno temu, i znów ważni gosćie przy stole zasiądą...to sprawdzony i mój ulubiony przepis na soczysty schab
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy