Evalill
Member
- Gru 3, 2006
- 5,164
- 0
- 0
Dzięki za odpowiedź, dziewczyny.
No tak - lejek to dobry pomysł.
Niestety, chyba nie mam takiej formy, niestety. Keksówki trochę boję się użyć, bo potem pewnie nie będzie się już nadawała do pieczenia ciast, a ciasta piekę jednak częściej niż schab.
Stąd to pytanie.
Koniec końców, zrobiłam dziś schab ze śliwkami, bo jednak chciałam sobie oszczędzić nerwów w chorobie. Ale muszę pomyśleć nad tą foremką.

Niestety, chyba nie mam takiej formy, niestety. Keksówki trochę boję się użyć, bo potem pewnie nie będzie się już nadawała do pieczenia ciast, a ciasta piekę jednak częściej niż schab.

Koniec końców, zrobiłam dziś schab ze śliwkami, bo jednak chciałam sobie oszczędzić nerwów w chorobie. Ale muszę pomyśleć nad tą foremką.