Evalill
Member
- Gru 3, 2006
 
- 5,295
 
- 0
 
- 0
 
Dzięki za odpowiedź, dziewczyny.  
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 No tak - lejek to dobry pomysł.
Niestety, chyba nie mam takiej formy, niestety. Keksówki trochę boję się użyć, bo potem pewnie nie będzie się już nadawała do pieczenia ciast, a ciasta piekę jednak częściej niż schab.
		
	
 Stąd to pytanie.
Koniec końców, zrobiłam dziś schab ze śliwkami, bo jednak chciałam sobie oszczędzić nerwów w chorobie. Ale muszę pomyśleć nad tą foremką.
	
		
			
		
		
	
			
			Niestety, chyba nie mam takiej formy, niestety. Keksówki trochę boję się użyć, bo potem pewnie nie będzie się już nadawała do pieczenia ciast, a ciasta piekę jednak częściej niż schab.
Koniec końców, zrobiłam dziś schab ze śliwkami, bo jednak chciałam sobie oszczędzić nerwów w chorobie. Ale muszę pomyśleć nad tą foremką.